Nuo gegužės 3 dienos laimėjusi konkursą Renata Rimkuvienė pradėjo eiti Šilalės lopšelio-darželio ,,Žiogelis“ direktoriaus pareigas. Vadovaujamas darbas R. Rimkuvienei nėra nauja veikla. Ji dirbo Pajūralio ir Žadeikių pagrindinių mokyklų direktore.

Rajono vadovai pirmą darbo dieną pasveikino naująją darželio vadovę su darbo pradžia.

Meras Algirdas Meiženis sveikindamas akcentavo: „Džiugu, kad vaikų darželis neliko ilgai be vadovo. Linkiu sutelkti kolektyvą, kad Jumis būtų patenkinti ne tik kolektyvo nariai, vaikai, bet ir vaikų tėveliai. Mes tarnaujame žmonėms, tikiuosi, ir  Jūsų tarnystė penkerių metų laikotarpiu parodys, kad radote gerą kelią savo darbo biografijoje“.

Administracijos direktorius  Valdemaras Jasevičius sveikindamas linkėjo įsilieti į įstaigos stiprų ir brandų kolektyvą. Įnešti į šį kolektyvą ir taip pat pasiimti iš jo kažko naujo. Išnaudoti suteiktą galimybę naujai direktorei ir kolektyvui darniai dirbti kartu.

Taip pat nuo gegužės 3 dienos laimėjęs konkursą sugrįžta ir anksčiau Šilalės rajono Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijai vadovavęs Juozas Žymančius. Jis dar tuometinei Pajūrio vidurinei mokyklai pradėjo vadovauti 2002 metais. Stanislovo Biržiškio vardas mokyklai suteiktas 2006 metais, o 2009 metais Pajūrio vidurinė mokykla tapo gimnazija.

Pajūrio Stanislovo Biržiškio gimnazijos vadovą su nauja darbo pradžia sveikino meras Algirdas Meiženis ir mero pavaduotojas Tadas Bartkus. Meras A. Meiženis linkėjo sėkmingo darbo per ateinančią penkerių metų kadenciją,  gimnazijai klestėjimo ir darnaus darbo su pedagogais, darbuotojais, mokiniais ir tėveliais.

Merui pritarė ir jo pavaduotojas T. Bartkus,  pabrėždamas, kad jei pedagogai, darbuotojai, tėveliai ir mokiniai bus patenkinti gimnazijos veikla, tai ir mokymosi rezultatai bus labai geri.

Abu vadovai sakė, kad kartu su savo kolektyvais yra optimistiškai nusiteikę nuosekliai dirbti ateinančius penkerius kadencijos metus.

Mero patarėja
Asta Gestautienė