Kviečiame Šilalės krašto gyventojus registruotis per vieningą elektroninę registracijos sistemą skiepui nuo COVID-19. Šią savaitę į vakcinacijos procesą įtraukti 45-54 metų gyventojai. Kitą savaitę jau galės registruotis 35-44 metų gyventojai. Nuo gegužės 31 d. vakcinavimuisi galės registruotis visi gyventojai nuo 16 metų. Nuo 16 metų amžiaus vakcinuojami tik Pfizer vakcina, nuo 18 metų – bet kokia pageidaujama vakcina. Prioritetinių grupių sąraše esantys (švietimo įstaigų darbuotojai, socialiniai darbuotojai, vaistininkai, lėtinėmis ligomis sergantys, onkologinėmis ligomis sergantys, transplantuojami, transplantuoti ar dializuojami gyventojai), bet dar nevakcinuoti gyventojai kviečiami registruotis ir skiepytis bet kuriuo jiems tinkamu vakcinacijos centrų (VšĮ Šilalės PSPC, VšĮ Kaltinėnų PSPC, bei kitų rajonų) darbo metu.

Įmones, įstaigas ir organizacijas kviečiame raginti savo darbuotojus registruotis vakcinacijai, padėti jiems užsiregistruoti, skambinant Karštąja linija 1808. Darbuotojai, pasirinkdami patogų laiką ir norimą vakciną, vakcinuotis gali vykti į jiems patogius vakcinavimo centrus ne tik Šilalės rajone.

Registruotis savo vakcinai ar užregistruoti kitą asmenį galite interneto svetainėje www.koronastop.lt.

Norėdamas registruotis skiepui nuo COVID-19 gyventojas turės patvirtinti savo tapatybę per Elektroninius valdžios vartus, pasirinkęs jam tinkamą identifikavimo būdą (elektroninė bankininkystė, mobilusis parašas ir kt.).

Gyventojai, kurie neturi galimybės registruotis internetu ir neturi, kas juos galėtų registruoti, gali tai padaryti telefonu, skambindami Karštąja linija 1808.

Kaip registruotis savo vakcinai vaizdo įrašą rasite paspaudę čia.

Kaip užregistruoti kitą asmenį vakcinai vaizdo įrašą rasite paspaudę čia.

Šilalės rajono savivaldybės administracija