Informuojame, kad nuo šių metų sausio 4 d. žemės ūkio klausimais Šilalės rajono savivaldybės teritorijoje konsultuoja ir aptarnauja:

  1. Bilionių ir Palentinio seniūnijų gyventojus –  Bijotų seniūnijos žemės ūkio specialistė Reda Petkuvienė, kontaktiniai duomenys: mob. 861060680, el. paštas reda.petkuviene@silale.lt;
  2. Didkiemio ir Tenenių seniūnijų gyventojus – Pajūrio seniūnijos žemės ūkio specialistė Jolanta Budvytienė, kontaktiniai duomenys: mob. 861485699, el. paštas jolanta.budvytiene@silale.lt.
  3. Žadeikių seniūnijos gyventojus – Kvėdarnos seniūnijos žemės ūkio specialistas Remigijus Nasvytis, kontaktiniai duomenys: mob. 861060690, el. paštas remigijus.nasvytis@silale.lt;

Pasėlių deklaravimo laikotarpiu specialistai dirbs minėtose seniūnijose pagal iš anksto suderintą ir paskelbtą grafiką (kitu laikotarpiu – pagal poreikį). Kad būtų išvengta būriavimosi (gyvų eilių) gyventojai ir toliau bus kviečiami iš anksto registruotis dėl pasėlių deklaravimo, paraiškų pateikimo, dėl tiesioginio kontakto ir apsilankymo seniūnijose. Esant būtinybei Kaimo reikalų ir aplinkosaugos skyriaus darbuotojai taip pat galės nuvykti į minėtas seniūnijas, kad būtų užtikrintas  ir vykdomas nepertraukiamas darbas.

Todėl prašome aktualiais žemės ūkio klausimais kreiptis į anksčiau minėtus specialistus nurodytais kontaktais.

Kaimo reikalų ir aplinkosaugos skyriaus vedėja Virginija Bukauskienė